Art Journal

'Ik vond het een leuke en leerzame middag, vooral de combinatie van het jezelf beter leren kennen en wat je bezig houd leren uiten door middel van de oefeningen en het creatief bezig zijn, is erg fijn. Het was voor mij erg ontspannend omdat ik mijn sores eventjes kon vergeten (bijna een soort meditatie) en lekker kon 'kliederen' en me kon uiten doormiddel van beeld, kleur en tekst.

Ook de uitleg over het gebruik van materiaal en tips over de aanpak van het project waren duidelijk en iets waar ik verder mee aan de slag kan (want het heeft me zeker geïnspireerd). Ik heb heerlijk mijn eigen gang kunnen gaan en mijn eigen inspiratie kunnen volgen'.

 

 

workshop Creatief Journaal

Het was een fijne Art Journal middag Geer. Ik kan het iedereen aanrade. Ik vind het heel mooi hoe je ons hebt begeleid in beeldend werken vanuit onze intuitie en diepere verlangens.

Monique S.

 

Nieuwe richting inslaan

Al bij mijn eerste telefoongesprek had ik het gevoel dat ik goed bij haar zat.

De manier van werken in prima verlopen, het waren altijd open gesprekken en dat voelde goed. Ik heb haar ervaren als vakbekwaam iemand met grote empathie. Door de sessies is heen is me duidelijk geworden dat ik uiteindelijk zelf mijn oplossingen en keuzes moest vinden en maken.

Ik heb allerlei hulpmiddelen aangereikt gekregen zoals een beroepskeuzetest, checklist loopbaanankers, verschillende oefeningen en opdrachten( over mijn angsten en beperkende/negatieve overtuigingen) werkten verhelderend.

Doordat er nu een plan is, dus een keuze gemaakt ervaar ik meer rust.

Olaf K

 

 

Verschillende clienten aan het woord:

Kwaliteiten analyse en beroepskeuze

Ik ben vooral heel blij met de uitstekende coaching van Geertrui. Haar duidelijke en deskundige begeleiding heeft me erg goed geholpen. Daarnaast ben ik tot nieuwe inzichten gekomen en heeft het me weer op het juiste spoor gezet om mijn (werkzame) toekomst zonnig in te zien en welke stappen ik nog moet doorlopen om mijn doelen te bereiken. Ik weet nu beter wat mij drijft, welke competenties ik heb en nog moet ontwikkelen en wat voor soort bedrijf bij mij past.

Jonge vrouw van dertig op zoek naar baan en nieuwe richting

 


' Ik heb vooral van de creatieve sessies geleerd om over de toekomst na te denken in mogelijkheden en kansen, in plaats van obstakels. Het heeft me erg geholpen om positiever te zijn. Wanneer in me nu wat angstif of gestrest voel, probeer ik oplossingen te vinden in plaats van bergen te creëren voor mezelf'.  

Jonge vrouw op zoek naar andere baan. 

 


 

Ik ben nog steeds blij met het coachingstraject. Ik put er vrijwel dagelijks bewust nog de vruchten van. Het heeft mij echt geholpen om anders naar mijzelf en naar mijn wereld om mij heen te kijken. En vooral hoe ik daar zelf in sta.

Medewerkster communicatie

 

Begeleiding bij ZZP

Er werd soepel  en adequaat met mijn verzoeken omgegaan. Ik ben tevreden met het eindresultaat

Startend ondernemer gezond leven

 

Loopbaantraject 

De belangrijkste reden voor de goede evaluatie is dat ik me serieus genomen voelde, wederzijds respect en inbreng van de coach gedurende het traject.

Medewerkster commerciele verhuur

 

Loopbaantraject 

Ik heb een goede coach gevonden. Het geheel bracht me bewustwording- inzicht en groei. Het heeft me meer mogelijkheden gegeven om mijn werk nu en in de toekomst op een goede maner te kunnen doen of evt. stappen te ondernemen naar nieuwe/ andere mogelijkheden.

Leerkracht speciaal onderwijs

 

Kort outplacement

Ik ben van mening dat ik prima geholpen ben om de juiste stappen te zetten voor de toekomst. Dit naast de prettige sfeer waarin gewerkt is mijn sterke kanten te benadrukken en mijn zwakke punten te herkennen, zodat ik hier beter mee kan omgaan.

Manager inkoop/ logistiek

 

Loopbaantraject 

Mijn coach heeft feilloos aangevoeld waar bij mij de knelpunten zitten. Ik voelde me op mijn gemak en kon zeer open spreken over mijn problemen. Ik voelde een groot vertrouwen en vond tijdens de begeleiding de rust en inzichten om de toekomstige veranderingen vorm te gaan geven.

Consultant IT

Individuele coaching

'De coachingsessies hebben mij geholpen om zaken ruimer te zien en problemen beter te overzien. Ik heb hulpmiddelen aangereikt gekregen, maar het lijkt of je zelf daarna de sturing overneemt.

Er is ook een opmerkelijk verschil in hoe ik mij voelde bij aanvang en bij de laatste afspraak'.

Manager Metaalbedrijf

Kunstzinnig counselen

'Ik vond het spontane tijdens de sessies, waarbij je insprong op een actuele vraag/situatie steeds heel goed passen. Ook prettig om steeds een onverwachte opdracht te krijgen. Ik vond dat je die goed uitlegde, duidelijk maar met de mogelijkheid voor een vrije invulling.Ik kan het aanbevelen voor iedereen die met ontwikkeling bezig is, juist om even uit het denken te komen'.

Medewerkster Waterschap

Loopbaantraject

'Op het gebied van banen zoeken heb ik een hoop geleerd. Ik heb nu een beter beeld van mezelf en van wat ik wil en mij niet laten leiden door meningen van anderen. Steeds had ik het gevoel dat Geer me begreep en daarom durfde ik ook meer van mijzelf te laten zien'.

Activiteitenbegeleidster op zoek naar andere baan.

Loopbaantraject

'Dank je wel voor al je inzet en openheid, waarin ik kon aangeven waar ik me zorgen over maak. Ik vind dat je een mooi 'bedrijfje' hebt zo, waarbij een alternatieve aanpak(tekenen) gecombineerd wordt met de gewone testen. Ik vond het erg fijn om niet wéér die kernkwaliteiten te moeten doen, de testen waren een hele verduidelijking'.

Persoonlijk begeleidster Wonen op zoek naar richting in haar leven.

 

Burn-out begeleiding

'Er is een super groot verschil tussen de eerste en laatste bijeenkomst. Bij de eerste bijeenkomst was ik erg emotioneel, druk, onsamenhangend en uitgeput. Ik was het spoor bijster en voelde mij heel alleen, niet in staat om maar een zinnig gesprek te voeren. Bij de laatste bijeenkomst voelde ik mij blij en trots. Ik was ontspannen, zeker nadat ik de boomtekening afgerond had. Geen gesloten boom, maar een boom die deel uitmaakt van een bos. Ik ben als het ware uit de cocon gekomen en weer klaar voor....  , ik sta open voor een andere/nieuwe start, samen met .......  niet alleen'.

Woonconsulent